Online Gitaar Cursus

De online cursus kan volledig zelfstandig gevolgd worden of kan in combinatie in combinatie met groepslessen te Zwevegem of privélessen (wekelijks of af en toe om je verder te helpen). Als je live groepslessen volgt, krijg je gratis toegang tot de online cursus. Wie enkel de online cursus volgt, kan ook online privésessies aanvragen bij eventuele vragen of om de vooruitgang even te laten controleren.

De online cursus bevat tekst, partituren, uitleg, foto’s en video’s bij elke les. Het zijn complete lessen met een duidelijke opbouw. Wanneer je inschrijft komt er wekelijks een nieuwe les zichtbaar zodat je telkens een week de tijd hebt om de les te oefenen. Tussen de levels door kun je altijd even pauzeren als je dat wenst. Toch is de cursus zo opgebouwd dat je les kunt blijven volgen. De te behalen doelstellingen van elk level hoef je pas meester te zijn op het einde van het volgende level.

Wens je graag de bleuscursus te volgen of kleinkunst of fingerstyle. Dan is het aan te raden de starters levels en gevorderden levels te volgen. Mail me gerust als je al wat gitaar kunt spelen om te kijken waar je best kunt instromen.

En heb je even tijdsnood. Geen probleem je hebt levenslang toegang en 24/24uur en 7/7!

Zo hier al even hoe je nieuwe snaren oplegt 🙂

en_GBEnglish (UK)